Webdesign til din nettside

Vi har nylig ansatt en webdesigner som skal ta hånd om våre kunder sine nettbehov. Derfor håper vi at mange vil benytte seg av denne muligheten til å gjøre noe med sin tilstedeværelse på nett.

Vi har lenge savnet en dedikert designer i IT Senja. Tidligere har vi benyttet oss av innleide freelancere til å gjennomføre slike oppdrag. Nå kan vi stå for hele prosessen på egen hånd.

Kompetetent arbeidskraft
Webdesigneren vi har ansatt har lang erfaring med mange typer prosjekter på nett. Han har jobbet for store bedrifter både i Norge og utlandet. Derfor har vi stor tro på at han kan takle alle de oppgavene som han får. Det er derfor bare å ta kontakt om noen har behov for rådgivning eller en ny nettside. Vi har nå muligheten til å håndtere store prosjekter fra start til slutt.

Flere forespørsler
Vi har allerede mottatt flere forespørsler fra bedrifter som ønsker å lage nye nettsider. Alle sammen har vist stor interesse for å skape noe innovativt. Dette lover godt for den videre satsingen vi har på dette området. Det er viktig for oss at vi har kunder som virkelig vil noe med egen tilstedeværelse på nettet. Vi er opptatt av å være i forkant av utviklingen, og skape nettsider som virkelig skaper merverdi.

Vi gleder oss til å svare på mange forespørsler i tiden fremover. Forhåpentligvis vil nettsatsingen bare bli en større og større del av vår virksomhet i fremtiden. Markedet for denne typen tjenester virker nærmest å vokse inn i himmelen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.