Utvidet lagringsanlegg

I dag har vi utvidet kapasiteten på et av våre anlegg for datalagring. Dette gjør at vi har plass til enda flere kunder enn tidligere.

Hos IT Senja er vi opptatt av å ekspandere så mye som mulig. Da er det viktig å bygge ut kapasiteten slik at vi hele tiden henger med på etterspørselen.

Store muligheter
Utvidelsen er svært stor, og det er derfor gode muligheter for å få inn mange flere kunder enn i dag. Vår salgsavdeling er allerede i gang med å selge inn våre løsninger til nye bedrifter. Utviklingen viser at det stadig blir større behov for denne typen tjenester både i Norge og utlandet. Derfor satser vi på å bygge ut anleggene så raskt som mulig. Når potensielle storkunder kontakter oss så er vi helt avhengige av å ha tilgjengelig kapasitet på dagen. Med det nye anlegget får vi gode muligheter til å hjelpe kunder umiddelbart.

Det skjer stadig nye ting i bedriften. Da er det hyggelig at så mange av dere følger oss her på bloggen. Vi har opplevd stor vekst i besøkstallet i det siste, og er imponert over interessene. Det er veldig hyggelig at informasjonsarbeidet vårt bli satt så sterkt pris på. Dette viser at Senja-samfunnet består av mange gode mennesker. I tillegg får vi stadig flere besøkende fra andre deler av Norge og utlandet. Vi krysser fingrene for at denne trenden fortsetter fremover. Når så mange besøker nettsiden så gir dette ny motivasjon til å skrive enda mer. Vi skal helt klart fortsette å oppdatere dere så ofte som mulig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.