TV stativer

IT-Senja har nå startet jakten på at TV-stativ som dekker alle behov. Det vil si at man kan ha en TV plassert oppe på den. Men ikke en hvilken som helst TV. Nei, dette skal være en 60 tommer flatskjerm. En TV over alle Tver, samtidig som den ikke tar opp mer enn en liten vegg. Perfekt for gjengen her hos IT-Senja rett og slett.

TV-en vil passe alle behov – fra presentasjoner til vill lek på playstation 4. Ja, det er nok dette vi kommer til å gjøre mest. Hvorfor jobbe når man kan knuse hverandre og vise hvem som er best i alle spillene under solen. Hva er det man ikke kan elske. Det er ikke vanskelig å plukke ut TV. Den delen var overraskende enkel. Problemet kom da et TV-stativ eller TV-bord, som det høres mer rett å si – selv om dette da tydeligvis er feil – skulle velges.

Her trengs det jo et TV-stativ der en 60 tommers TV kan stå trygt og godt, og som tar opp nok plass til at folk ikke klemmer seg inntil det, eller dulter borti det. Vår TV må være trygg. Med den prislappen hadde noe annet rett og slett verdt absurd.

TV stativer

Bilde: Trademax.no

Etter en god del leting fant vi endelig en viss løsning i formen av denne siden: http://www.trademax.no/mobler/mediamobeler. Her er det et perfekt utvalg – men det er best å få litt hjelp her. Ja vil ikke du, kjære leser, være med å hjelpe oss her. Du kjenner nok stilen vår – så si din mening. Ditt syn kan muligens påvirke vår konklusjon – som på ingen som helst måte har blitt nådd.

Det er dette som skjer når du lenger en gjeng med IT-folk sammen. Vi har ikke peiling på smak, og vi har også vilt forskjellige meninger om hva som ser bra ut. Selv om vi mest kommer til å bruke vår TV for moroskyld må dette fremdeles se profesjonelt ut. Vi må vise at vi ikke bare leker butikk, mens vi slenger av oss gode, pedagogiske grunner som kan forsikre alle om at det å spille Bloodborne er en sentral del av vårt velvære.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.