Oppussing på kontoret

Vi har i lang tid holdt på med oppussing på kontoret. Et nytt bad markerer slutten på en prosessen som har trukket ut i tid.

Vi er overrasket over hvor mye tid som har gått med til å renovere et lite kontorlokale. Det er deilig å kunne fokusere helt på vanlige oppgaver igjen med et flunkende nytt kontor.

Vakkert bad
Baderommet er blitt mye finere enn det var tidligere. Toalettene har gått fra 70-talls design til et moderne og stilriktig preg. Det er bare å berømme håndverkerne for at de har gjort en imponerende jobb gjennom hele prosessen. Selv om det har tatt lang tid så har vi likevel ikke investert altfor mye i prosjektet. Grunnen til dette er blant annet at vi har kjøpt mye møbler på nett til lave priser. Vi har blant annet kjøpt flotte baderomsmøbler fra Bygghjemme. Dette er en nettbutikk som spesialiserer seg på produkter til oppussing. De har et stort utvalg og svært konkurransedyktige priser. Vi hadde i utgangspunktet dårlig tid, og var derfor usikre på om vi skulle kjøpe på nett. Bekymringen handlet først og fremst om at leveringen skulle ta lang tid. Man vet jo aldri hva man kan forvente når man befinner seg på en liten øy. Vi ble derfor svært imponerte over hvor raskt vi mottok møblene. Det er tydelig at fysiske butikker i ferd med å gå ut på dato.

Vi vil helt klart anbefale alle til å handle mer på nett. Det er ingen grunn til å betale høyere pris for å kjøpe noe i en fysisk butikk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.