Kurs i IT-sikkerhet

I dag holder IT Senja gratis kurs i datasikkerhet for bedrifter og privatpersoner på Senja. Vi ser frem til å møte mange mennesker fra lokalsamfunnet på dagens arrangement.

Det er alltid kjekt å kunne gi noe tilbake til lokalsamfunnet. For oss i IT Senja er det også viktig å komme i kontakt med lokalbefolkningen.

Viktig tema
IT-sikkerhet er et tema som stadig blir viktigere for både bedrifter og privatpersoner. Derfor ønsker vi å gi folk fra Senja en unik mulighet til å forstå de viktigste problemstillingene. Dagens program består av foredrag om flere ulike ting man må tenke på for å ivareta sin egen sikkerhet. Vi kommer til å bruke folkelig ord og uttrykk slik at det blir enkelt å forstå konseptene. Det er viktig for lokalsamfunnet at kompetansen finnes i befolkningen. I tillegg kan være at flere bedrifter forstår viktigheten av våre tjenester. Vi blir alltid glade om vi kan hjelpe noen med konkrete sikkerhetsutfordringer.

Alle påmeldingene tyder på at vi vil få over 100 deltakere på dagens kurs. Om du er i tvil så er det ikke for sent å melde seg på. Det er faktisk ikke vanskeligere enn å møte opp på kurset. Dørene er åpne, og vi ønsker alle velkommen til en fantastisk fagdag. Vi gleder oss til å hjelpe lokalsamfunnet med å forstå de utfordringene vi står overfor. Etter foredragene vil det selvsagt bli god anledning til å stille spørsmål. Våre eksperter er svært pedagogiske, og ønsker at alle skal få med seg så mye som mulig. Derfor er det ingen grunn til å være sjenert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.