Jeg og Ingvild arbeiter videre på innredningen

Sommeren er ofte en tid da vi vanligvis har mye å gjøre, men jeg må innrømme at det har vært en veldig rolig sommer i år hvis jeg sammenligner med tidligere år. Det betyr imidlertid ikke en tapp i økonomien, men vi har sikkert bare fått bedre rutiner, bedre automatiserte arbeidsflyter og pågående oppdrag. Det har vært veldig hyggelig og behagelig å jobbe nå etter jeg kom tilbake fra ferien.

Tid til andre ting for kontoret
Siden vi løste isolasjonsproblemet før har jeg og Ingvild fått jobbe på noen mer ting for arbeidsklimaet her. Vi har fått gjort mange gode endringer som har gjort arbeidsplassen til et koselig sted å være. Nå skal vi igjen en gang ha et møte og diskutere neste kjøp. Ingvild hadde vært ute på nettet i går kveld og sjekket for møbler og hjemmeinnredning som hun trodde ville passe vårt kontor, og hun hadde skrevet ned litt tall fra chilli.no som hun ville ha meg til å se på sammen.

Jeg liker veldig mye å jobbe med Ingvild og finner henne til å være en god arbeidstaker og koordinator. Det gir litt variasjon i arbeidet med å jobbe med denne typen av ting på siden.

Har nå prøvd Pokemon Go – og jeg liker det!
Som den geek jeg er måtte jeg laste ned Pokemon GO og prøve spillet som alle snakker om nå. Jeg forstår hvorfor folk blir sittende fast i dette spillet, det er genialt! Dessuten er det morsomt og nostalgisk og den har en plattform som gjør konkurransen mulig, men uten direkte konkurranse. Dette betyr at du kan spille i lag, kanskje sammen, kanskje opp mot hverandre, men alle vinner så mye i det hele tatt. Jeg har også vært ute og rørte meg mer i disse dager enn jeg har gjort i hele sommer.

Jeg har ennå ikke klart å fange så mange Pokemons, men et par stykker i det minste.

  • Zubat
  • Weedle
  • Caterpie
  • Clefairy
  • Beedrill
  • Venonat
  • Jigglypuff
  • Machop

Det er vel en god samling for en nybegynnere som meg, ikke sant ? 🙂 I kveld har jeg tenkt å ta en ny tur og samle noen flere pokeballs på pokestopsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.