IT Senja erobrer Tyskland

I det siste har vi fått en rekke nye kunder i Tyskland. Vi er glade for at vi er konkurransedyktige på et av de største markedene for datalagring.

Vår bedrift er kjent for å levere markedsledende løsninger for datalagring. Denne informasjonen har heldigvis spredd seg utover landets grenser.

Stor interesse
Man kan få stor effekt når et positivt rykte sprer seg raskt. Vi regner med at dette er årsaken til at vi har fått så mange forespørsler i det siste. Vi blir stadig kontaktet av nye bedrifter i Tyskland som ønsker hjelp med datalagring. Denne interessen kom plutselig og var svært overraskende for oss. Tidligere har vi bare levert tjenester til kunder i Norge. Nå har vi tegnet kontrakter med flere tyske selskaper som kommer til å bli storkunder hos oss. Disse bedriftene har nemlig et stort behov for sikker informasjonslagring. Dette er et produkt som IT Senja er best på.

Stor motivasjon
Interessen gjør at både ledelsen og de ansatte bare blir enda mer motiverte til å jobbe hardere. Når man kan komme inn på det tyske markedet på denne måten så er det ingen grenser for hva man kan oppnå. Derfor kommer IT Senja til å jobbe mer med markedsføring rettet mot utlandet. Norge er et lite landet, og det finnes enorme muligheter i resten av Europa.

IT Senja er en bedrift som stadig vokser på flere områder. Med utenlandske kunder kan vi ta enda flere steg i riktig retning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.