Hvilerom på kontoret

Flere ønsker at vi skal skrive litt om den hverdagslige driften av selskapet, og hva vi driver med utenom akkurat IT-delen. Derfor tenkte vi at å skrive litt om den siste oppussingen vi har gjort kunne vært interessant. Vi har nemlig gjort noen litt utradisjonelle valg. Det ene møterommet vårt har vi faktisk gjort om til et hvilerom med flere senger. Det høres kanskje veldig spesielt ut å skaffe soveplasser til ansatte på jobb, spesielt når vi ikke har noe nattskift. Men i IT-verden er vi avhengig av kreativitet og høy arbeidsinnsats, og vi krever mye av våre ansatte. For at de skal kunne levere optimalt er det derfor viktig at de kan hvile ut skikkelig når de har pause. Om det betyr å ta en 15 minutters «powernap», så legger vi gjerne til rette for det. Det er et lite prøveprosjekt vi har, så tar vi en evaluering på hvordan det fungerer om en måned eller to.

Ellers på hvilerommet har vi også lagt inn flere nye innemøbler i tillegg, så det vil også være et sted man kan nyte en rolig lunch.

Ikke sitt fast i komfortsonen!
Jeg er overbevist om at vi kommer til å få mye igjen for hvilerommet vårt. Jeg tror også at det er flere selskaper som sikkert kunne fått mye igjen for noe slikt også, men at de ikke kommer til å skaffe seg det da det bryter med vanlige normer for hvordan et kontorlandskap skal være. Det er noe jeg er stolt over hos oss, vi er aldri redde for å prøve noe nytt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.