Høye støynivåer på arbeidsplassen

Tilsynelatende finns det en forestilling om at vi som jobber med IT får jobbe i kjedelige og stille rom der ingen snakker med hverandre. Det er absolutt ikke sant! Vi har i det siste prøvd å løse et problem her med altfor høye støynivåer i våre anlegg, og vi må finne en løsning for å gjøre det mer stillegående. Mange synes at det er veldig vanskelig å jobbe under disse høye støynivåer.

Isolering med dører
Et av problemene vi har identifisert er at vi har ingen innvendige dører her i våre lokaler. Det gjør at hver lyd kan gi gjenlyd mellom våre rom og det blir en summende av alle lyder som samles inn. Vi har derfor besluttet å prøve å installere innerdører, og teste om det kan redusere støynivået for oss. Vi ønsker fortsatt å opprettholde et åpent arbeidsområde, men man må ha mulighet til å lukke døren og få til å arbeid i fred og ro, hvis man ønsker det.

Ingvild og jeg hadde ansvaret for å finne gode og billige innerdører og da ble det en ordre til www.bygghjemme.no. Ingvild har nettopp renovert hjemme hos seg, og hun hadde kjøpt sine innerdører fra bygghjemme, og var veldig glad. Så vi bestilte fire dører til å begynne med.

Ny robot teknologi forbedrer helsetjenester
For to uker siden viste Ulf meg en video av en utvikling som har blitt gjort av droner, for å vise at man kan bruke teknologi til gode formål også. Jeg var virkelig blåst bort da jeg så det, så nå tenkte jeg at jeg skulle dele med dere denne også. Hvordan tenker og føler du når du ser denne videoen? Hvis dette er en del av fremtiden, hvordan vil resten av vår fremtid se ut?

Jeg har alltid sagt at vi må utvikle og benytta teknologien mer enn vi gjør i dag. Det er mange som er skeptiske til utviklingen og mener at det kun bruks for kontrollerende formål, men en video som dette viser at det er en helt annen side av teknologi også. En side som bruker spissfindigheter som gjør forskjellen mellom liv og død. Jeg kan ikke vente å se hva annet vil være på vår markedet innen noen få år. Jeg tror at teknologien er fremtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.